Τεμάχια - €

FAQ

Here you can find our most frequently asked questions

Ποιά είναι η διαδικασία αποστολής των προιόντων;

Η Εταιρεία μας καταβάλλει μέγιστη προσπάθεια για την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους. Η μεταφορά του εμπορεύματος θα πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την ACS Courier, ενώ στις χώρες εκτός Ελλάδας από τα DHL. Η παράδοση του εμπορεύματος θα γίνεται εντός 2-3 ημερών από την παραγγελία του προϊόντος στην Ελλάδα (3-4 εργάσιμες ημέρες για τις απομακρυσμένες περιοχές). Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Η διανομή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:00 έως τις 15:00 το Σάββατο (με την εταιρεία ACS Courier). Η διανομή των εμπορευμάτων μας στις χώρες εκτός Ελλάδας γίνεται καθημερινές και σε εργάσιμες ώρες της εκάστοτε χώρας. Σε ό,τι αφορά στο εξωτερικό, η παράδοση του εμπορεύματος γίνεται σε 5-6 εργάσιμες μέρες με την DHL Economy, ενώ 1-2 εργάσιμες με την DHL Express. Όταν το εμπόρευμα φύγει από το φυσικό κατάστημα της Εταιρείας, σας αποστέλλεται e-mail με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι καθ’ οδόν και έχει συγκεκριμένο αριθμό αποστολής. Όταν το εμπόρευμα φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής του θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί. Σε περίπτωση αποστολής του πωλούμενου προϊόντος στην δηλωθείσα από εσάς διεύθυνση και μη επιτυχούς παράδοσης του προϊόντος σε εσάς, τότε θα ακολουθείται η πολιτική παράδοσης που ισχύει ανά περίπτωση για την εκάστοτε εταιρεία courier. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας συστήνουμε να έρθετε σε επικοινωνία με την εκάστοτε εταιρεία courier μετά το πέρας της πρώτης ανεπιτυχούς παράδοσης, προκειμένου να διευκολυνθεί η παραλαβή του προϊόντος. Αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 9:00 μέχρι τις 17:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την κατοικία σας. Για αναζήτηση της αποστολής σας μπορείτε να μπείτε στον σύνδεσμο: https://www.acscourier.net/en/track-and-trace

Ποιους τρόπους πληρωμής προσφέρετε;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων τρόπων πληρωμής:
1) Πληρωμή ηλεκτρονικά μέσω οποιασδήποτε κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής
2) Πληρωμή με αντικαταβολή με έξτρα χρέωση 3,00€ στο συνολικό ποσό ή δωρεάν σε περιόδους εκπτώσεων & προσφορών (σε κάθε περίπτωση η χρέωση της αντικαταβολής απεικονίζεται πάντα αναλυτικά στο καλάθι αγορών, πριν την ολοκλήρωση της αγοράς)
3) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες:
- ΕΘΝΙΚΗ: 29744042705 - IBAN:GR6901102970000029744042705
- EUROBANK: 00260163870200077391- IBAN: GR8202601630000870200077391
- VIVA: IBAN: GR5670100000000231037628193
4) Πληρωμή με Viva Wallet
5) Πληρωμή με Paypal

Άνοιξα το προϊόν αλλά δεν μου αρέσει. Τι μπορώ να κάνω;

Λυπούμαστε πολύ που τα προϊόντα μας δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Ωστόσο, ζητούμε την κατανόησή σας για το ότι η επιστροφή ανοιγμένων ή χρησιμοποιημένων ειδών δεν είναι δυνατή. Το δικαίωμα επιστροφής υπάρχει μόνο εάν η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί και η σφράγιση είναι άθικτη.

Δέχεστε τηλεφωνικές παραγγελίες;

Μπορείτε εκτός της ηλεκτρονικής παραγγελίας ενός προϊόντος να το παραγγείλετε και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα της εταιρείας 22410 86174 και τις ώρες 9:00-20:00 από Δευτέρα – Παρασκευή και για Σάββατο από τις 9:00-15:00.

Ο Φ.Π.Α. συμπεριλαμβάνεται στην τιμή;

Σε όλες τις τιμές των προιόντων μας καθώς και στα κόστη αποστολής των εταιρειών courier συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Η ομάδα της Ηλεκτροφάσης είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς. Επικοινώνησε μαζί μας καθημερινά με 3 διαφορετικούς τρόπους: Συμπληρώνοντας τα στοιχεία και το αίτημα σου στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεις εδώ. Καλώντας μας στο τηλέφωνα 22410 86174 (από κινητό & σταθερό) με αστική χρέωση, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 8μμ και Σάββατο 9πμ - 3μμ Στέλνοντας e-mail στο ilektrofasi@gmail.com

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (pdf)

Για επιστροφή προϊόντων παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται εδώ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED

Για την προστασία του περιβάλλοντος & οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος προτείνουμε λαμπτήρες Led. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία λαμπτήρων Led με δύο χρόνια εγγύηση πλήρους αντικατάστασης. (Ισχύει για όλους τους λαμπτήρες VK)

Πώς επιλέγω πρίζες και διακόπτες?

Οι πρίζες και οι διακόπτες είναι μια από τις κύριες ορατές ηλεκτρικές συσκευές στο διαμέρισμα, επομένως η επιλογή αυτών των προϊόντων πρέπει να προσεγγιστεί σωστά. Πρώτον, πρέπει να είναι σε αρμονία με το εσωτερικό του δωματίου και, δεύτερον, να πληρούν τα χαρακτηριστικά για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους. Τρίτον, να είναι υψηλής ποιότητας και ασφαλής. Πρίζες Σήμερα υπάρχουν πολλοί τύποι πριζών που κάνουν τη ζωή μας όχι μόνο ασφαλή, αλλά και άνετη. Σκεφτείτε ποια μοντέλα είναι καλύτερα να επιλέξετε κατά την εγκατάσταση ηλεκτρικών καλωδίων στο σπίτι σας: Εσωτερικό (χωνευτό). Χρησιμοποιείται όταν η υπάρχει εγκατάσταση κρυφών καλωδίων - όταν δημιουργούνται ειδικοί στροβοσκοπικοί τοίχοι. Μια τέτοια πρίζα χρησιμοποιείται πιο συχνά, επειδή ο "πυρήνας" είναι κρυμμένος στον τοίχο, και έξω από αυτό υπάρχει μόνο ένα όμορφο πλαίσιο με την είσοδο του φις. Εξωτερικός διακόπτης ή πρίζα: Συνιστάται να επιλέξετε μια πρίζα εξωτερική σε ένα σπίτι όταν θέλετε να κάνετε μια προσθήκη χωρίς να σκάψετε. Αυτό σημαίνει λιγότερες εργασίες και επισκευές. Υπάρχουν μοντέλα που έχουν όμορφο χρώμα και σχεδιασμό. Χρωματιστό. Το ζήτημα του εσωτερικού επιλύεται πολύ απλά αν επιλέξετε ένα μη τυποποιημένο χρωματικό μοντέλο που μπορεί να συμπληρώσει τη σχεδίαση του δωματίου σας. Για παράδειγμα, όταν η εγκατάσταση ηλεκτρικών καλωδίων είναι σε ένα ξύλινο σπίτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα του διακοπτικού υλικού στην απόχρωση "ξύλο". Δεν είναι δύσκολο να επιλέξετε πρίζες ανά χρώμα, γιατί σήμερα υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από όμορφα μοντέλα. Σε ρετρό στιλ. Αυτή είναι ιδανική επιλογή για λουτρό ή ξύλινο σπίτι με αντίκες. Οι ρετρό πρίζες θα συμπληρώσουν αρχικά το εσωτερικό του δωματίου και μπορεί να γίνουν ακόμη και το επίκεντρο, ωστόσο, το κόστος τέτοιων πριζοδιακοπτών αυξάνεται σε σχέση με την κλασική πλαστική έκδοση. Σαφώς υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές, οι οποίες συμμορφώνονται σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη.