Τεμάχια - €

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία, Ηλεκτροφάση Δωδεκανήσου, ιδρύθηκε το 2005 με πρωτοβουλία και έμπνευση του Χασίλα Κοσμά. Ανθρώπου με πολυετή πείρα στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Ελλάδας. Η εταιρεία παραχωρήθηκε από τον ίδιο στα παιδιά του, Χασίλα Κυριακή, Χασίλα Μοσχούλα και Χασίλα Σιλβέστρο. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Φαληράκι της Ρόδου.

Η Ηλεκτροφάση είναι μια δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία αρχικά ξεκίνησε με τον τομέα του ηλεκτρολογικού και φωτιστικού εξοπλισμού, επιτυγχάνοντας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστήσει στο χώρο της.

ΗΛΕΚΤΡΟΦΑΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΦΑΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια, πάντα κοντά στους πελάτες και συνεργάτες της, αναπτύσσοντας μαζί τους υγιής σχέσεις και επιλέγοντας να ερευνά κάθε στιγμή τις ανάγκες του καταναλωτή με γνώμονα την ικανοποίησή του ως προς τις παροχές της. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει θα βρει ανταπόκριση ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή, με την βοήθεια του άρτια καταρτιζόμενου προσωπικού της. Τα αυτοκίνητά της είναι στην διάθεση των πελατών της για άμεση εξυπηρέτηση σε κατ' οίκον παράδοση, χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

 

Στην Ηλεκτροφάση στόχοι μας είναι:

• η Δημιουργία & Εδραίωση μιας Μακροπρόθεσμης Σχέσης με τους Πελάτες

• η Διαρκής Προσφορά Προϊόντων & Υπηρεσιών Υψηλού Επιπέδου

• η Εξυπηρέτηση Συλλογικών & Ατομικών Αναγκών

Με σεβασμό στο περιβάλλον, έχουμε τοποθετήσει στο κατάστημά μας, κάδους ανακύκλωσης μικροσυσκευών, λαμπτήρων και μπαταριών.

Διαβάστε την εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία μας και Πιστοποιητικά ποιότητας προϊόντων και καλής λειτουργίας καταστήματος

Εγγύηση και πιστοποιήσεις
ΗΛΕΚΤΡΟΦΑΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Υπευθυνότητα & Αξιοπιστία

Γρήγορη
Εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο
Service

Άμεσες
Παραδόσεις