Αντικείμενα - €

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία, Ηλεκτροφάση Δωδεκανήσου, ιδρύθηκε το 2005 με πρωτοβουλία και έμπνευση του Χασίλα Κοσμά. Ανθρώπου με πολυετή πείρα στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Ελλάδας. Η εταιρεία παραχωρήθηκε από τον ίδιο στα παιδιά του, Χασίλα Κυριακή, Χασίλα Μοσχούλα και Χασίλα Σιλβέστρο. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Φαληράκι της Ρόδου.

Η Ηλεκτροφάση είναι μια δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία αρχικά ξεκίνησε με τον τομέα του ηλεκτρολογικού και φωτιστικού εξοπλισμού, επιτυγχάνοντας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστήσει στο χώρο της.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια, πάντα κοντά στους πελάτες και συνεργάτες της, αναπτύσσοντας μαζί τους υγιής σχέσεις και επιλέγοντας να ερευνά κάθε στιγμή τις ανάγκες του καταναλωτή με γνώμονα την ικανοποίησή του ως προς τις παροχές της. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει θα βρει ανταπόκριση ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή, με την βοήθεια του άρτια καταρτιζόμενου προσωπικού της. Τα αυτοκίνητά της είναι στην διάθεση των πελατών της για άμεση εξυπηρέτηση σε κατ' οίκον παράδοση, χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

 

Στην Ηλεκτροφάση στόχοι είναι:

• η Δημιουργία & Εδραίωση μιας Μακροπρόθεσμης Σχέσης με τους Πελάτες

• η Διαρκής Προσφορά Προϊόντων & Υπηρεσιών Υψηλού Επιπέδου

• η Εξυπηρέτηση Συλλογικών & Ατομικών Αναγκών

Διαβάστε για την εγγύηση που σας προσφέρει η εταιρεία μας

Υπευθυνότητα & Αξιοπιστία

Γρήγορη
Εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο
Service

Άμεσες
Παραδόσεις